De Zeer belangrijke Snijmachine van GL 303B voor kaba, keso & Benz., Zeer belangrijke Klem met Horizontale Actiehefboom

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE
Modelnummer: D02
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Best Price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: TT/PayPal /Western-Unie Geldgram
Levering vermogen: Op voorraad
Hoog licht:

key cut machine

,

key making machine

De Zeer belangrijke Snijmachine van GL 303B voor kaba, keso & Benz., Zeer belangrijke Klem met Horizontale Actiehefboom

 

Productomschrijving

De multifunctionele zeer belangrijke klem kan aan de sleutel & de slang/profiel scherpe sleutels van het commodate vlakke kuiltje zoals kaba, keso & Benz worden gebruikt.
De nieuwe type micro- het aanpassen schaal kan het het aanpassen nauwkeurigere werk helpen.
De horizontale actiehefboom kan de dwarsplaat maken die met kogellager is zich regelmatig & gemakkelijk te bewegen.
De speciale ontworpen traceurslente kan traceur maken de lentebezit hebben om naar het gat te streven ten eerste, dan gesneden zodat het hulpgebruiker om eender welk juffrouw-knipsel te vermijden.
Terwijl de slang/het profiel maak snijd sleutel, suer kan zowel de verticale die actiehefboom & de traceurslente sluiten wordt geplaatst om uw scherpe diepte te bevestigen.
De dwarsknop van de plaat intelligente die controle is speciaal voor gesneden inlassen & slang/profielbesnoeiingen wordt ontworpen. Het slot het, zal daar een de lentebezit om tegen de rand van gesneden gebied hebben automatisch te leunen.
Adapters de in bijlage kunnen op de klem worden bevestigd voor het dupliceren van 7 spelden standaard tubulaire sleutel (buitendiameter 9,6 mm & binnendiameter 7.85/7.9mm).

sleutels zoals kaba, keso & Benz.
De nieuwe type micro- het aanpassen schaal kan het het aanpassen nauwkeurigere werk helpen.

Model: Gl-303B
Exclusief systeem met de gesynchroniseerde het betegelen klem van asvergunningen dat geleidelijk aan en progressief aan om het even welke hoek tussen 0 tot met de wijzers van de klok mee & linksdraaiende 45 moet worden geheld.
Het bezit is zeer nuttig voor perfecte verdubbeling van sleutels met hoekige besnoeiingen.

 

Daadwerkelijke afmetingen:
23x52x31 cm

Netto gewicht: 18kgs
Brutogewicht met karton: 26kgs
Meting: 4 kubieke Voeten
Voeding: 220V (110V, 240V) 60/50Hz

 

De synchrone deskundigheid van het schuine standontwerp met zeer belangrijk gat geneigd vliegtuig

 

1. Schuine standas met een uniek synchronisatiesysteem, KE Yi noodzakelijk, in de omwenteling met de wijzers van de klok mee en linksdraaiende tussen vrij en vast bij 0 ~ 45 graadhoek tussen om het even welk. Kopieer het vliegtuig van toepassing op de belangrijkste gaten zijn geneigd, zoals: KABA, KESO.

2. Speciaal materiaalpunt van vertoning, met de inrichtingsomwenteling, precies op het punt van het tonen van het. een nieuwe diepte van karakteriseringsknoop kan gebruikers helpen de nauwkeurigere kaliberbepaling verfijnen.

3. Het de greepniveau van de blokschok groepeert de flexibiliteit te werken, met de dwarsdia van de kogellagerdia om inrichting te bewegen is het niveau gemakkelijk.

4. Het speciale prospectieve ontwerp met de flexibiliteits pre-boor de correcte plaats slechts na het scherpe hulpmiddel te vinden, kan de nauwkeurigheid verhogen van het boren. kopieer de sleutel, zoals Benzsleutel de kronkelige groeven, quasi-verticale activiteiten met de lentehandvat kunnen zijn en de slotknoop vast aan bevestigde de diepte van besnoeiing.

5. De dwarsdia intelligente controles, is bijzonder slangachtig en de groeven voor het kopiëren van het ontwerp die van de sleutels, de controleknoop, naast de lopergroeven, sluiten zullen automatisch de flexibiliteit van door de voorbeeldgever hebben.

6. De motorsnelheid kan volgens de vraag een aangewezen hulpmiddelsnelheid worden aangepast. hoge nauwkeurigheid, sparen werkuren, verhogingsefficiency.

7. Het exclusieve systeem met de gesynchroniseerde overhellende te hellen klem van asvergunningen geleidelijk aan en progressief aan om het even welk anglebetween met de wijzers van de klok mee & linksdraaiende 0 tot 45. Het bezit is zeer nuttig voor perfecte verdubbeling van sleutels met hoekige besnoeiingen.

8. De indicator van de hoogtehoek kan u de scherpe hoek precies tonen.

9. De nieuwe type micro- het aanpassen schaal kan het het aanpassen nauwkeurigere werk helpen.

10. De horizontale actiehefboom kan de dwarsplaat maken die met kogellager is zich regelmatig & gemakkelijk te bewegen.

11. De speciale ontworpen traceurslente kan traceur maken de lentebezit hebben om naar het gat te streven ten eerste, dan gesneden zodat het toavoid van de hulpgebruiker om het even welk juffrouw-knipsel.

12. Terwijl de slang/het profiel maak snijd sleutel, kan de gebruiker zowel de verticale die actiehefboom & de traceurslente sluiten wordt geplaatst om uw scherpe diepte te bevestigen.

13. De dwarsknop van de plaat intelligente die controle is speciaal voor gesneden inlassen & slang/profielbesnoeiingen wordt ontworpen. Het slot het, zal daar een springproperty om tegen de rand van gesneden gebied hebben automatisch te leunen.

14. De snelheid het aanpassen knop, u kan de snijders R.P.M op uw vereiste aanpassen.

15.Height nauwkeurig, sparen de tijden & hoogteefficiency.

 

 

 

Contactgegevens
Tina Lee

Telefoonnummer : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018