WAUW het Automobiel Kenmerkende Hulpmiddel van Snooper USB voor Auto'svrachtwagens

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Best Price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: TT/PayPal /Western-Unie Geldgram
Levering vermogen: Op voorraad
Hoog licht:

car diagnostic tools

,

xtool scan tool

WAUW Snooper is de betrouwbare partner voor de voertuigdiagnose. Met het ight registreertoestel fl voor mobiele gegevensopname, het met rubber bekleede lichaam voor een perfecte greep en vele verdere functies overtuigt WAUW Snooper als perfect hulpmiddel voor de workshop. Dit men steunt geen Bluetooth.

 

 

WAUW het Kenmerkende Hulpmiddel van Snooper USB voor Auto'svrachtwagens

Hoogste 6 Redenen om Snooper WAUW te kopen

1. Steun twee software: WAUW V5.008R1 EN DS150 V2016.1
2. Uiteindelijke Flightrecorder
3. 16-speld schakelaar met geïntegreerde leiden
4. Steun multi-Talen: De Engelse, Hongaarse, Nederlandse, Portugese, Servische taal van Duitsland, Tsjech, Italiaans Pools,
5. Het steunt veel meer voertuigen dan Delphi DS150.
6. De steun 2xHS KAN (ISO 11898-2), KAN SW (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL en (SPI, analogon binnen, 5volt uit)

WAUW Snooper-Softwarevertoning:

WAUW Snooper-Softwarevertoning 1

WAUW Snooper-Softwarevertoning 2

WAUW Snooper-Softwarevertoning 3

WAUW Snooper-Softwarevertoning 4

WAUW Snooper-Beschrijving:

WAUW SNOOPER is een kenmerkend die hulpmiddel met een PC of Pocket PC wordt gebruikt en wauw krachtige de AUTO'S Kenmerkende software van SNOOPER, makend tot het een krachtig en flexibel hulpmiddel voor alle voertuigwinkels, vlooteigenaars, voertuig het testen, wegdienst, politie en strijdkrachten.

Wauw is SNOOPER een snel en betrouwbaar kenmerkend hulpmiddel die als verband tussen voertuig en computer dienen. Het werkt aan zowel oude als nieuwe voertuigen.

EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN

Met de functie van het vluchtregistreertoestel, kunt u parameters in realtime registreren terwijl u een voertuig drijft. Tijdens opname, kunt u, met een pers van een knoop, de specifieke fout benadrukken zodat u de ontdekte fout kunt op een later tijdstip onderzoeken. Wauw is SNOOPER uitgerust met ingebouwd geheugen waarbij de behoefte wordt verwijderd om een computer te brengen. Geheugenkaart om in pakket te omvatten niet.

MULTIkleurenindicator.
Met de multikleurenindicator op wauw SNOOPER, hebt u volledige controle van het kenmerkende proces. De verschillende kleuren en het geluid delen de status mee en de plaatsing van de indicator staat u toe om het van a ver te zien. Bijvoorbeeld, als de indicator wauw tussen blauwe en groene afwisselt is SNOOPER in communicatie met de eenheid van de voertuigcontrole.

SCHAKELAAR MET GELEID.
Om van de kenmerkende schakelaar in het voertuig de plaats te bepalen, zelfs als het in een donkere en ontoegankelijke plaats de plaats bepaalde van, zijn er gemakkelijk leiden op de 16 speldschakelaar om u te helpen. De plaats en het ontwerp staan het licht toe om te functioneren zelfs wanneer gebruikend de adapterkabel voor voertuigen zonder 16 spelden kenmerkende contactdoos.

VOLTAGEcontrole.
Wanneer wauw SNOOPER met het voertuig wordt verbonden, zal de eenheid het batterijvoltage van het voertuig controleren en aanpast zich automatisch op het niveau van het voertuigvoltage van 12 of 24 volts. Als het voltage te hoog of te laag wordt, wauw zal SNOOPER u met zowel geluid als licht waarschuwen en u zult ook gealarmeerd worden door het batterijpictogram in onze kenmerkende software.

CHASSISaantal VIN.
In onze AUTO'Ssoftware, hebben wij een slimme functie die u toestaat om het chassisaantal van het voertuig voor te lezen dat u zou willen diagnostiseren. Dit zorgt ervoor dat het juiste model en het jaar automatisch worden geselecteerd. Bovendien wordt de motorcode voor voertuigen, die op de markten algemeen beschikbaar zijn, ook automatisch geselecteerd.

ISS. Het intelligente Systeemaftasten (ISS) tast door alle systemen in het voertuig af en toont de foutencodes die in elk systeem worden opgeslagen. Dit bespaart tijd en u krijgt een snel overzicht van de daadwerkelijke status van het volledige voertuig. Wanneer ISS volledig is, kunt u een specifiek controlesysteem dan selecteren om de resultaten verder te analyseren.

ISI. De intelligente Systeemidentificatie (ISI) identificeert en selecteert automatisch het type van controlemechanisme dat in het voertuig wordt opgezet. Dit zorgt ervoor dat de kenmerkende zitting correct met de correcte parameters zonodig wordt uitgevoerd.

RAPPORTfunctie.
Onder dit functielusje, zult u de aanpassingen en de aanpassingen kunnen zien die voor een specifiek voertuig zonder het hebben van het voertuig dichtbij u mogelijk zijn. Samen met de hulpteksten als gids, kunt u plannen en efficiënt in uw werk zijn; zelfs onder complexe situaties.

OBD-functies.
Wauw is SNOOPER uitgerust met een unieke multiplextelegraaftechnologie, die het om op allerlei voertuigen, ongeacht voltageniveaus en communicatie normen toelaat worden gebruikt. Voor die voertuigen die niet de standaard 16 speldschakelaar gebruiken, bieden wij een volledige reeks verklaarde en aangepaste adapterkabels en uitrustingen aan.

HULPfunctie.
Voor de meeste OBD-functies, zoals aanpassingen en programmering, er gedetailleerde instructies en hulpteksten zijn om u in uw diagnosewerk bij te staan. U zult geleidelijke informatie over eerste vereisten, voorbereiding en implementatie van diverse functies vinden; makend zelfs de meest complexe functie eenvoudig te presteren.

Pakket met inbegrip van

1pc x WAUW Nieuwe ontwerpinterface met geleide OBD-kabel
1pc x USB-kabel (1,5 meter)
1pc x DVD-software (WAUW V5.008R1/DS150 V2016.1)

 

 

Contactgegevens
Tina Lee

Telefoonnummer : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018