4D het KLONEN HULPMIDDEL

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Best Price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: TT/PayPal /Western-Unie Geldgram
Levering vermogen: Op voorraad
Hoog licht:

auto key programmer

,

automotive locksmith tools

4D het KLONEN HULPMIDDEL

HOE TE OM EEN COPIE VAN EEN SLEUTEL MET 4D-HET KLONEN HULPMIDDELprogramma TE MAKEN?

Als u 4D-het KLONEN HULPMIDDELapparaat in USB-poort de eerste keer aanbieding van het verrichtingssysteem stopt om de bestuurder van gevestigd apparaat te installeren.

Kies de handinstallatiemethode met punt van bestuurdersfolder (het is 2de methode). Richt de folder aan omslag „FTDI/bestuurder“ van CD. Als u alles correct hebt gedaan, dan zal het verrichtingssysteem dat het nieuwe apparaat reeds geïnstalleerd en klaar te werken bevestigen.

Ontdek het aantal USB-poort waarin u in het 4D-het KLONEN HULPMIDDELapparaat stopt. Klik door juiste knoop op „Mijn computer“ pictogram. Kies „Systeemeigenschap - > equipment->devicesmanager“. Open „Havens (Com en LPT)“.

De virtuele COM-poort van apparatenverbinding zal gelegen als „USB-Seriële poort“.
Het exemplaar werkt voor gebruikte die sleutels aan de voertuigen in de specificaties in bijlage aan dit document, of toegankelijk door de INFORMATIEknoop worden vermeld in het 4D-het KLONEN HULPMIDDELprogramma.
Begin het „4D-het KLONEN HULPMIDDELprogramma“ van het Menu:
Begin Programma's 4D het Klonen HULPMIDDELprogramma van het „4D-het KLONEN HULPMIDDEL“ type van apparaat in uw bezit dat het wordt verbonden, dan klik op dat het programma kan de mededeling ontdekken. Als de versie van niet bijgewerkt, een speciale berichtupdate.

Zorg ervoor het apparaat is, verbonden met PC door de seriële poort, en de vertoning „VERBONDEN MET PC“ toont. Voor het apparaat om behoorlijk te werken, plaats het niet dicht bij de PC-monitor, PC, het punt van de machtsinput, of ander elektrisch materiaal dat magnetische velden produceert.
Wanneer het programma het apparaat heeft ontdekt klik op de „Begin“ knoop op hetzelfde videoscherm: Telkens als de „Begin“ knoop wordt gedrukt zullen de geselecteerde montages op de schijf worden bewaard. Volg de instructies op de PC-video, volledig met illustraties en korte beschrijvingen van de verrichtingen die bij elke stap moeten worden uitgevoerd.

Nota's:

1) Door de volledige verrichting die moet het apparaat aan PC op de „worden aangesloten wijze AAN van PC wordt AANGESLOTEN“.
2) De duur van de volledige verrichting varieert van sommige tientallen seconden aan sommige notulen, volgens de te kopiëren sleutel en het vermogen van de gebruikte computer.

 

Contactgegevens
Tina Lee

Telefoonnummer : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018