Origineel bst-100 BST100 Batterijmeetapparaat met Meertalig

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BST
Certificering: CE,FCC
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Best Price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: TT/PayPal /Western-Unie Geldgram
Levering vermogen: Op voorraad
Garantie: 1 jaar kleur: Als foto
Werkomgevingstemperaturen: -20°C-60°C
Hoog licht:

car diagnostic tools

,

xtool scan tool

1.Original BST - 100 BST100 Batterijmeetapparaat met Draagbaar Ontwerp
2.Best kwaliteit en hoge prestaties
3.Support-multi-Talen: Chinese Eenvoudige, Chinese Traditioneel, Engels, Japans, Russisch, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, enz.
 
 
Origineel bst-100 BST100 Batterijmeetapparaat met Meertalig
 
Bst-100 keurt het Batterijmeetapparaat momenteel de meest geavanceerde het geleidingsvermogen testende technologie goed van de wereld gemakkelijk, en meet snel nauwkeurig het daadwerkelijke koude aanzwengelende ampèrenvermogen van de voertuig beginnende batterij, de gezonde staat van de batterij zelf, en de gemeenschappelijke fout van het voertuig beginnende systeem en het laden systeem, dat onderhoudspersoneel kan helpen om het probleem snel en nauwkeurig te vinden, dus snelle voertuigreparatie te bereiken.
 
Bst-100 BST100-Eigenschappen van het Batterijmeetapparaat
 
1. Test al automobiel aanzwengelende lood zure batterij, met inbegrip van gewone lood zure batterij, AGM-vlakke plaatbatterij, de spiraalvormige batterij van AGM, en Gelbatterij, enz.
2. Ontdek direct slechte celbatterij.
3. Bescherming van de polariteits zal de omgekeerde verbinding, omgekeerde verbinding niet het meetapparaat beschadigen of zal het voertuig en de batterij beïnvloeden.
4. Test direct de batterij met verlies van elektriciteit, geen behoefte aan volledige last alvorens te testen.
5. De testnormen omvatten momenteel de meerderheid van de wereld van batterijnormen, CCA, BCI, CA, MCB, JIS, DIN, CEI, EN, SAE, GB.
 
Bst-100 BST100-Functies van het Batterijmeetapparaat
 
De hoofdfuncties van bst-100 batterijmeetapparaat omvatten: de batterijtest, aanzwengelende test, het laden test en andere extra functies.
 
1. De batterijtest wordt hoofdzakelijk gericht om de batterij gezonde status te analyseren om het daadwerkelijke koude aanzwengelende vermogen van de batterij en de het verouderen omvang te berekenen, die betrouwbaar analysebewijs voor de test en het onderhoud van de batterij leveren. Het brengt de gebruiker op de hoogte om batterij vooraf te vervangen toen batterij het krijgen verouderde.
 
2. De aanzwengelende test moet hoofdzakelijk de beginnende motor testen en analyseren. Door het testen van het daadwerkelijke vereiste aanzwengelende huidige en aanzwengelende voltage van de beginnende motor, kan het te weten komen of de beginnende motor boete werkt. Er zijn verscheidene redenen waarom de beginnende motor abnormaal is: de smerende systeemfout die de aanvang veroorzaken laadde torsie het stijgen of rotorwrijving van de beginnende motor veroorzakend de stijgende wrijving van de beginnende motor zelf.
 
3. Het laden de test moet het het laden systeem, met inbegrip van generator, gelijkrichter, gelijkrichterdiode, enz. en analyseren, dus om te weten te komen of het outputvoltage van de generator normaal is, zijn de de werkenboete van de gelijkrichterdiode en de het laden stroom normaal. Veronderstel één van de bovengenoemde delen niet in normale situatie is, zal het leiden tot over last of onvolledige last van de batterij, dus zal de batterij snel beschadigd worden en zal ook zeer het gebruikende leven van ander geladen elektrisch apparaat verkorten.
 
4. De extra functies omvatten: Vastgestelde taal, voltmeter en het schermhelderheidsaanpassing.
 
Werkomgevingsvereiste
 
Werkomgevingstemperaturen.: -20°C-60°C
Het is toepasselijk voor automobielfabrikanten, automobielonderhoud en reparatieworkshops, automobielbatterijfabrieken, automobielbatterijverdelers, en onderwijsorganisaties, enz.
 
Pakket met inbegrip van
 
1pc x bst-100 BST100 Batterijmeetapparaat
 
 

Contactgegevens
Tina Lee

Telefoonnummer : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018