Bericht versturen
products

2024 Launch X431 Scanner V+ X431 Global Version WIFI en Bluetooth Diagnostiek Met Meerdere Talen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Launch
Certificering: CE
Modelnummer: x431 v+
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Best price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: TT/PayPal /Western-Unie Geldgram
Levering vermogen: Op voorraad
Gedetailleerde informatie
Gesteunde talen: Engels, Spaans, Portugees, Arabisch, Frans, Koreaans, Japans, Duits, Russisch Aansluitend type: wifi en bluetooth
Update: Gratis online bijwerken 2 jaar De modellen van de steunauto: Bevat 72 auto's van de VS, Europa, Azië enzovoort.
Hoog licht:

lancering x431 super scanner

,

scannerlancering x431


Productomschrijving

Lancering van 2024 X431 V+ 5.0 diagnostisch hulpprogramma Ondersteunt topologietoewijzing ECU online codering en 37+ services AutoAuth FCA SGW CAN FD-protocollen toevoegen
Ondersteuning van wifi/Bluetooth en update met één klik, maak uw updatetaak veel eenvoudiger.
Bevat 72 automerken uit de VS, Europa, Azië enzovoort.
Verzenden vanuit magazijnen in de VS/EU/VK, snelle levering en belastingvrij.

 

 

 

Lancering 2024 X431 V+ 5.0 Elite Diagnostic Tool Ondersteunt Topologie Mapping ECU Online Codering & 37+ Services AutoAuth FCA SGW CAN FD-protocollen toevoegen

Lancering X431 V+ PRO3 is een zeer kosteneffectief auto-diagnostisch apparaat ontwikkeld op basis van het Android 9.0-systeem.Het maakt gebruik van het Android 9.0-systeem, een 8-core 1,8 GHz-processor, die sneller en stabieler werkt.Het is standaard uitgerust met een DBSCar IV-connector, die direct in de sleuf van de hostconnector kan worden gestoken, gemakkelijk te gebruiken en niet gemakkelijk verloren te gaan.X-431 V+ V4.0 kan meer dan 98% van de automodellen op de markt bestrijken, de foutdiagnose van het hele systeem realiseren en heeft vele voordelen, zoals een sterke diagnosefunctie en nauwkeurige testgegevens.

Launch X431 V+ 4.0 Wifi/Bluetooth 10.1inch Tablet

Lancering X431 V+ V5.0 PRO3 Hoogtepunten:

1. Uitgebreide voertuigdekking, krachtige diagnostische functies en nauwkeurig testresultaat.
2. Standaard uitgerust met een DBSCar IV-connector, die direct in de sleuf van de hostconnector kan worden gestoken, gemakkelijk te gebruiken en niet gemakkelijk verloren te gaan.
3. Update met één klik via Wi-Fi, 2 jaar gratis update online
4. Ondersteunt diagnose op afstand.
5. Ondersteunt vaak 20 gebruikte speciale functies.
6. Geen softwaredownload IP-beperking: overzeese download en update beschikbaar
7. Ondersteunt uitbreidingsmodule: endoscoop, startonderbrekerprogrammeur en Wi-Fi-printer.(apart verkrijgbaar)
8. Ondersteunde meerdere talen: Engels, Spaans, Portugees, Arabisch, Frans, Koreaans, Japans, Duits, Russisch

Kennisgeving:Voor FCA-voertuigen van 2017 en later met Secure Gateway Module (SGW): Registreer u bij AutoAuth om ervoor te zorgen dat uw LAUNCH V+-scantool kan communiceren met de
FCA SGW-authenticatiesysteem en omzeil de SGM, om diagnostiek en bidirectionele diagnostiek uit te voeren zonder gebruik te maken van een bypass-kabel.

Start X431 V+ V5.0 PRO3 Functielijst:

Diagnose van het volledige systeem

Met de diagnosescanner X431 V+ V5.0 PRO3 kunt u de volledige regeleenheden van een aantal auto's scannen, zoals motor, ABS, SAS, transmissie, brandstofsysteem, emissiesysteem, carrosserie, enzovoort.Daarom is het niet nodig om andere hulpmiddelen aan te schaffen voor het diagnosticeren van systemen, waardoor u op de lange termijn veel tijd en geld bespaart. Identificeer automatisch VIN bij aansluiting op het voertuig voor intelligente diagnose. Lees alle OTC-typen voor het volledige systeem, bekijk, grafiek en registreer data-PID's, ondersteuning voor bidirectionele controles, activeringstest en alle andere diagnostische functies.

Launch x431 V+ All system diagnosis

Actieve test- en ECU-codering

Actieve test
Dit diagnosetool LAUNCH X431 V+ 5.0 PRO3 ondersteunt actieve tests (bidirectionele besturing) om informatie op te vragen of een module opdracht te geven om specifieke tests en functies uit te voeren.In het geval van algemene OBD II-informatiemodus 1 kunt u bijvoorbeeld een verzoek om informatie vanuit de aandrijflijnbesturingsmodule initiëren, waarna de PCM reageert door de informatie terug te sturen naar de scantool voor weergave.Deze LAUNCH X431 V+ 5.0 PRO3 heeft ook de mogelijkheid om relais, injectoren, spoelen te bedienen of systeemtests uit te voeren, enz.

ECU-codering
Omdat elke auto-actuator een recordcode in de ECU heeft, die de basis vormt voor de autocomputer om hun werk te mobiliseren.LAUNCH X431 V+ is uitgerust met een geavanceerde ECU-coderingsfunctie voor het aanpakken van de volgende problemen:
1. Nadat u de slechte actuatoren of bepaalde onderdelen hebt vervangen, moet u deze functie gebruiken om een ​​nieuwe code aan te maken en de nieuwe actuatoren te herkennen.
2. Door de code met de ECU-codering te wijzigen, kunt u eenvoudig de voertuigprestaties verbeteren of hoogwaardige functies voor de auto stimuleren.
3. Door de ECU-codering kunnen meerdere autosystemen elkaar herkennen, waarna de actuatoren kunnen gaan werken.

x431 v+ active test and ecu coding

20 veelgebruikte servicefuncties

OLIE RESET– Reset de olielevensduursystemen telkens wanneer de olie en het oliefilter worden vervangen;
INJECTOR– Codeer nieuwe injectornummers om de vorige te vervangen bij het monteren van de nieuwe injectoren of nadat de vervanging is voltooid;
RESET VAN DE REM– Deactiveer en activeer het remcontrolesysteem, help bij de remvloeistofcontrole, open en sluit remblokken, enz.;
SAS-RESET– Kalibratie van de stuurhoeksensor uitvoeren en gegevens wissen;
BAT.RESET– Evalueer de laadtoestand van de batterij, controleer de ruststroom, registreer de vervanging van de batterij, enz.;
BLOEDEND– Wanneer het ABS lucht bevat, moet de ABS-ontluchtingsfunctie worden uitgevoerd om het remsysteem te ontluchten en de ABS-remgevoeligheid te herstellen;
ELEK.GAS RLRN– Initialiseer de gasklepactuators zodat de “geleerde” waarden die zijn opgeslagen op de ECU worden teruggezet naar de standaardstatus;
TPMS-RESET– Het resetten van de bandenspanning moet worden uitgevoerd nadat onderhoud is uitgevoerd;
DPF REG– Verwijder PM (deeltjes) uit het DPF-filter via de continue verbrandingsoxidatiemodus om de filterprestaties te stabiliseren;
UITRUSTING LEER– Voer het leren van versnellingen voor de auto uit wanneer de motor-ECU, de krukaspositiesensor of het krukasvliegwiel wordt vervangen;
SLEUTEL PROGRAMMERING– Help de ECU de nieuwe sleutels te herkennen wanneer u nieuwe sleutels moet toevoegen.
ABS / SRS / Transmissie / Motorreset
AFS / EGR / VERSNELLINGSBAK / VERING / ZONNEDAK Reset


x431 v+ special function

Lancering X431 V+ V5.0 PRO3 Voertuigdekking:

Lancering van de X431 V+ PRO3-scantool kan een diagnose stellen van het elektronische controlesysteem van gangbare voertuigmodellen in Azië, Europa, Amerika, China, tot wel 108+ automerken, tot wel 10.000+ automodellen.

x431 v+ supported vehicle
Lancering X431 V+ PRO3 beoordelingen:

1. Geweldige controle over voertuigdiagnostiek, iets meer opstartinstructies voor ons, niet-nerds, beperking van de voertuigdekking voor alleen de meeste Noord-Amerikaanse merken en de mogelijkheid om uit te breiden voor de rest, zodat de kosten van het originele apparaat zouden worden verlaagd, zou deze scanner beter maken benaderbaar.

2. Ik was op zoek naar een scantool op OE-niveau voor mijn vader, die een autowinkel heeft in Mexico.Ik heb verschillende onderzoeken gedaan en veel scantools gevonden met diagnostische mogelijkheden op OE-niveau, maar ik had iets nodig dat niet alleen zou werken met voertuigen die in de VS worden verkocht, maar ook met voertuigen uit Latijns-Amerika, aangezien ze verschillende modellen aanbieden.Ik ontdekte dat alle scanners/computers de mogelijkheid hadden om DTC, scan en grafiek te lezen, maar de Launch x431 pro 3 v 2.0 had een veel bredere dekking van niet alleen de basismogelijkheden en meer dan 100 voertuigmerken en -modellen, maar heeft ook transmissies, ABS, SRS, carrosseriecontrolemodule, ophanging, infotainment, TPMS, sleutelprogrammering en nog veel meer allemaal in één tool, plus mogelijkheden voor andere talen en functionaliteit in veel andere landen, waar ik me zorgen over maakte, Mexico, dus deze scanner dekte al onze behoeften.

3. Ik heb dit en tot nu toe is het gedaan wat er werd verwacht. Ik ben er blij mee dat het een aultel maxs908p verving, omdat de kosten om het te updaten dicht bij deze kosten liggen.Ik heb een special gevonden onder de 1000.

Lancering X431 V+ V5.0 PRO3 Veelgestelde vragen:

Vraag 1:Wat is het verschil tussen het starten van x431 v en het starten van x431 v+ PRO3?
A1:De verschillen zijn zoals hieronder:
1. De schermgrootte van LAUNCH X431 V+ (10,1 inch) is groter dan V (8 inch).Eén scherm kan 15 datastromen weergeven (grafisch en tekstueel), drie meer dan V, wat gemakkelijk te navigeren is.
2. U kunt de LAUNCH X431 V+ langer gebruiken en veelvuldig opladen vermijden, omdat de levensduur van de batterij 1,6 keer zo lang is als die van V.
3. LAUNCH X431 V+ uitgerust met meer diagnosekabels dan V. zodat de compatibele voertuigmodellen van LAUNCH X431 V+ breder zijn.
V+ is compatibel met LAUNCH X431-modules voor zwaar gebruik (moeten afzonderlijk worden aangeschaft) en wordt een in diesel geïntegreerd diagnoseapparaat met krachtigere functies.V is niet compatibel met heavy-duty-module.

Vraag 2:Biedt deze tool supercar-diagnostiek?Ferrari, Maserati, Lamborghini???koppeling pid, service reset etc
A2:Deze tool kan Ferrari, Maserati maar niet Lamborghini testen, het kan niet alleen koppelingspid uitvoeren, deze basisfuncties op uw Ferrari, Maserati resetten, maar ook het resetten van de batterij, het resetten van de remmen, het resetten van de olie, het ontluchten van het ABS en het aanpassen van de gasklep. , TPMS-reset, DPF-regeneratie, leren van versnellingen en IMMO, enz.

Vraag 3:Werkt deze scanner op een Ford 7.3 dieselmotor?
A3:ik heb de x431 vplus met heavy duty en ik gebruik hem op de ford met de cummings. Ik kan hem gebruiken op de 7.3 maar zoals ik al zei ik heb de x431 plus met heavy duty voor mij was de kleine extra kust voor heavy duty de moeite waard Het.
Lancering X431 V+ V5.0 PRO3 Productparameters:
CPU: 4-core 2,0 GHz
RAM-geheugen: 4G
ROM: 64G
Batterijcapaciteit: 6300 mAh (200,85 g) 7,6 V
Android-versie: Android 10.0
Schermgrootte: 10,1 inch
Schermresolutie: 1920*1200
Wifi: 2,4 en 5 GHz
Camera: achterkant 8,0 MP / voorkant 5,0 MP
Communicatie: VCI/Bluetooth (DBSCar VII)

Lancering X431 V+ V5.0 PRO3 Pakketlijst:
1pc x Launch X431 V+ V5.0 PRO3-tablet
1 x DBSCar VII diagnostische connector
1 st x voedingsadapter
1 x OBD-hoofdkabel
1 st x USB-kabel
1 x Benz-38-connector
1 x Benz-14-connector
1 x NISSAN-14+16-connector
1 x BMW-20-connector
1 x CHRYSLER-6-connector
1 x FORD-6+1-connector
1 x GM/VAZ-12-connector
1 x HONDA-3-connector
1 x KIA-20-connector
1 x MITSUBUSHI/HYUNDAI-12+16-connector
1 x TOYOTA-17-connector
1 x TOYOTA-22-connector
1 x dubbele klem voedingslijnconnector
1pc x De sigarettenaanstekerconnector
1 x UK standaard conversiekop
1 x EU-standaard conversiekop
1 x Amerikaanse standaard conversiekop
1 x wachtwoordenvelop
1 st x Handleiding
1 st x Snelle start
 
 

Contactgegevens
Tina Lee

Telefoonnummer : 86 13026631343

Wat is er aan de hand? : +8613026631343