Bericht versturen
products

XTOOL D8 Autoscan Tool OBD2 Autodiagnostische scanner+ECU-codering 38+ Services+Key Programming

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: XTOOL
Certificering: CE
Modelnummer: D8
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Best Price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: TT/Paypal/het Gram van Western Union /Money
Levering vermogen: Op voorraad
Gedetailleerde informatie
Type: auto kenmerkend hulpmiddel Garantie: 2 jaar
Functie: voor nieuwere voertuigen volgens het CAN FD-protocol
Hoog licht:

auto kenmerkende hulpmiddelen

,

het hulpmiddel van het xtoolaftasten


Productomschrijving

  1. De XTOOL D8 professionele automobielscanner is het nieuwste all-in-one diagnostische hulpmiddel in 2023.Het is een scan tool die u kunt vertrouwen op de meeste van de tijd om verschillende fouten snel te detecteren en uit te voeren verschillende onderhoudsfuncties.
  2. Als nieuwste XTOOL-model biedt de D8 een robuuste reeks geavanceerde functies zoals ECU-codering, tweerichtingsbesturing, OE-volledige diagnose, 38+ diensten,en stelt de werkplaatsmechaniker in staat om snel en efficiënt problemen op te lossen voor een naadloze werkstroom.

 

XTOOL D8 Autoscan Tool OBD2 Autodiagnostische scanner+ECU-codering 38+ Services+Key Programming
 
De XTOOL D8 professionele automobielscanner is het nieuwste all-in-one diagnostische hulpmiddel in 2022.Het is een scan tool die u kunt vertrouwen op de meeste van de tijd om verschillende fouten snel te detecteren en uit te voeren verschillende onderhoudsfuncties.
Als nieuwste XTOOL-model biedt de D8 een robuuste reeks geavanceerde functies zoals ECU-codering, tweerichtingsbesturing, OE-volledige diagnostiek, 38+ diensten,en stelt de werkplaatsmechaniker in staat om snel en efficiënt problemen op te lossen voor een naadloze werkstroom.
XTOOL D8 Automotive Scan Tool Bi-Directional Control OBD2 Car Diagnostic Scanner+ECU Coding 38+ Services+Key Programming
Productkenmerken:
 
1.Geavanceerde ECU-codering en online-codering + actieve test (tweerichtingsbesturing)
2Ondersteuning OE niveau Alle systemen Alle functies Diagnose Inclusief motor, airbag, ECM, TCM, ABS systemen en etc...
3. Ondersteunt 38+ Service & Reset Functies zoals DPF, Oil Reset, EPB, SAS, IMMO en meer...
4.Auto VIN/Auto Scan/VIN Scan/Handmatige VIN-invoer
5. Ondersteuning van CAN FD-protokolvoertuigen voor GM-auto's
6Uitgebreide voertuigdekking van 88+ auto merken, meer dan 10000+ auto's
7Android 5.1.1 besturingssysteem, 1,8 GHz quad-core processor, 2 GB + 64 GB geheugen, 10.000 mAh ingebouwde batterij
8.Meertalige configuratie & 3 jaar gratis software update, na 3 jaar, betaal $ 199 voor een jaar update
9.24 uur technische ondersteuning en wekelijkse nieuwe auto modellen update

XTOOL D8 Professional Automotive Scan Tool
Productfuncties:
 
Geavanceerde ECU-codering
 
XTOOL D8 nieuwste autodiagnostische scanner voert ECU-codering en online codering uit, zodat u toegang hebt tot de ECU van een voertuig om de auto-instellingen aan te passen,de aanpassingsgegevens voor bepaalde onderdelen na vervanging opnieuw programmeren om de prestaties van het voertuig te verbeteren, en kan ook de verborgen functies ontvouwen, de irritante functies uitschakelen.
 
Actieve test (BI-directionele besturing)
 
De XTOOL D8 is voorzien van bi-directionele besturingsmogelijkheden en kan actieve tests uitvoeren om toegang te krijgen tot voertuigspecifieke subsystemen en onderdelentests.De tester stuurt opdrachten naar de ECU om de aandrijvingen aan te drijven om de integriteit van het systeem of de onderdelen te bepalen door de gegevens van de ECU te lezen, of door de werking van de aandrijvingen te controleren, zoals EVAP-test, Cylinder Deactivation, Cycling A/C Clutch On/Off, switch fuel injector on/off, cycling ABS motorpomp, testwagen venster, deur,zonnedak, veegschermen enz. om de foutlocaties eenvoudig en effectief te identificeren.
 
Opmerking: ECU-codering en Active Test worden NIET door alle modellen van de wagen ondersteund.
 
Ondersteuning van CAN FD-protocol
 
Als nieuwste diagnostische scanner voor de automobielindustrie kan D8 werken op nieuwere voertuigen met CAN FD-protocol (voor GM-voertuigen na 2020).
 
OE-niveau Alle systemen Diagnostiek (Enkele minuten Alle systemen lezen)
 
Om auto's volledig te diagnosticeren, kan XTOOL D8 scanner toegang krijgen tot de meeste auto ECU's om te lezen, DTC's te verwijderen, live gegevens, bevriezen frame, ECU-informatie op te halen en actieve tests uit te voeren, matching, aanpassing,de waarschuwingslichten uitzetten, reset monitors.
 
Bijvoorbeeld: Engines/Auto Transmission/Airbags/Immobilizer/Key Coding/ABS/Cruise Control/Instruments/Self Leveling Suspension systems/Seats/Doors/Gateway/Steering Angle/Air Suspension/Body Systems/Electronic Power Steering & Motor Assisted/Power Steering/Tyre Pressure/Rain Sensors/4WD System/Stabilizer/Intelligent Parking Assist/Door Motors/Audio Systems/Air Conditioning/Tiptronic/Anti Theft/Soft Top/Headlamp Leveling/Central Locking/Automatic Clutch/ DPF Reset/Electric Windows/Plip Programming/Heated Rear Window/Xenon Headlights/Wash Wipe/Fuel Burning Heater/Transfer Box/Seat Memory/Oil Life Service Reset/Sliding Doors/Electronic Throttle/Navigation System/Rollover Sensor/Cruise Control/ Multi Function Steering Wheel/Aux Heating/Electronic Parking Brake/Clutch Electronics and etc- Wat is er?
 
XTOOL D8 met meer dan 38 soorten speciale functies (gelijktijdige update)
 
1.Olieherstel:Sluit het oliedienstlicht en herstel de serviceafstand en het serviceinterval na vervanging van de motorolie.
2.Elektronische parkeerremherstel:De nieuwe elektronische parkeerrem opnieuw veilig instellen voor het remmen van de wielen.
3.Throttle Relearn: stelt het mogelijk om de aandrijvingen van de gaspedaal opnieuw in te stellen om de werking van de gaspedaal (of lege motor) nauwkeurig te regelen, helpt om je ijdelgang en versnelling soepel te houden.
4.Recuperatie van de bandenspanning: TPMS-sensoren opnieuw opstarten zodat nieuwe sensoren door de ECU kunnen worden herkend.
5Een stevige remkussing na luchtuitputting.
6.Key Programming/Immobilizer: Hiermee kan een verloren sleutel van het voertuig worden uitgeschakeld om het voertuig te beschermen tegen diefstal en de nieuwe sleutel worden toegevoegd.
7.DPF-regeneratie: maakt het mogelijk de deeltjes uit het DPF-filter te verwijderen door oxidatie of verbranding om de filterprestaties te stabiliseren.
8.Injector coding: maakt het mogelijk om een nieuwe code in de ECU te schrijven voor nauwkeurige communicatie en injectiecontrole.de cilinder kan de injectoren beter identificeren om de brandstofinspuiting nauwkeurig te regelen.
9.SAS-kalibratie: laat de geheugen van de stuurhoeksensor met de fout wissen, zet de stuurhoeksensor opnieuw in en zet het stuurwielwaarschuwingslicht uit.
10.BMS-reset: Reset na vervanging van de batterij om de informatie over de lage batterijfout van de oorspronkelijke batterij te wissen en de nieuwe batterij te beschermen.
11.DIY-modus: Programmer Automodellen Verborgen functies (verborgen functie met hoge configuratie) en Windows-kalibratie, stoelkalibratie.
12.Match van versnellingsbak: overeenkomen van versnellingsbak/transmissie na vervanging.
XTOOL D8 with 31+ Kinds of Special Functions
Andere speciale functies zijn onder meer het aanpassen van koplampen, het opnieuw instellen van airbags, het opnieuw instellen van banden, het wijzigen van taal, het kalibreren van ophanging, het initialiseren van ABS, het kalibreren van stoelen, de transportmodus, het upgraden van banden,Tandonderwijs, A / F reset, koelmiddel bloeden, Transport Mode en meer...
 
Let op: deze speciale functies werken niet op alle auto's, stuur ons uw voertuigmodel en -jaar om te controleren.
 
Productspecificaties:
Operatiesystemen Android 5.0
Afbeelding 8.0 inch
Bewaarplaats 2G RAM. 64G RAM.
Verwerker Quad Care-processor 1,8 GHz
CPU 10,8 GHz
Camera 8.0 megapixel, Auto Focus achtercamera met flits
Sensor Sensor voor zwaartekrachtgevoel
Audio-invoer Microfoon
Audio-uitgang Voorzitter
Interface USB 3.0 DC oplaadpoort, VAG-interface
Batterij 10000 mAh,3.7V lithium-polymerbatterij
Inlaatspanning 12V
Werktijd -10 tot 50 graden.
Relatieve luchtvochtigheid < 90%
Tabletgrootte 274X175X33.8 ((MM)
XTOOL D8 Specifications
Opmerking: Om de batterij beter te beschermen, wordt aanbevolen de diagnostische apparatuur op te laden bij een omgevingstemperatuur van 0-40 °C.
 
Pakket omvat:
1 pc x XTOOL D8 eenheid
1pc x OBD II-16
1 pc x DB15 mannelijke naar OBD II vrouwelijke kabel
1pc x USB 3.0 kabel
1pc x DC12V ((AC100~240V) 3A
1pc x US-stroomkabel
1pc x EU-stroomkabel
1pc x kwaliteitscertificaat
1pc x Gebruikershandleiding
1pc x Plastic Case
 

Contactgegevens
Tina Lee

Telefoonnummer : 86 13026631343

Wat is er aan de hand? : +8613026631343