Bericht versturen
products

Steun van het Foxwellnt520 las de Pro Automobiel Kenmerkende Hulpmiddel & wist Code, Levende Gegevens, Aanpassingscodage en Programmering

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Best Price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: TT/Paypal/het Gram van Western Union /Money
Levering vermogen: Op voorraad
Gedetailleerde informatie
Hoog licht:

auto kenmerkende hulpmiddelen

,

het hulpmiddel van het xtoolaftasten


Productomschrijving

Foxwell NT520 Pro is het rendabelste professionele aftastenhulpmiddel voor enthousiasten, kleine garages, onafhankelijke reparaties, gespecialiseerde garages en technici door diagnose op alle elektronische systemen OE-vlak te leveren. Het niet alleen omvat basisfuncties zoals codes en levende gegevens, maar ook is geschikt voor geavanceerde functies zoals aandrijving, aanpassing en programmering. Bovendien laat het u tot het het meest meestal vereiste dienstenelement zoals het lichte terugstellen van de oliedienst, de aanpassing van het gaspedaallichaam, DPF-regeneratie toegang hebben en veel meer.
Steun van het Foxwellnt520 las de Pro Automobiel Kenmerkende Hulpmiddel & wist Code, Levende Gegevens, Aanpassingscodage en Programmering

Foxwellnt520 taal:
Het Engels, (Vereenvoudigde) Chinees, (Traditionele) Chinees, het Engels, het Frans, het Spaans, het Nederlands, het Duits, Rus, het Italiaans, Portugese Hongaar,

Eigenschappen en Voordelen
Tactvol ontwikkeld door de voornaamste deskundigen in deze industrie. Foxwell NT520 Pro is een goedkoop handbediend aftastenhulpmiddel dat OE-Vlakke diagnose op alle elektronische systemen voor één enkele autofabrikant levert. Het niet alleen omvat basis de functies zoals gelezen & wist code, levende datum, maar ook is het geschikt voor geavanceerde functies zoals aandrijving, aanpassingscodage en programmeringsideaal voor specialist, garages en autoenthousiasten.

Beschikbaar maakt zijn: Acura Alfa Romeo, Abarth Audi Australisch Ford, BMW, Chrysler. Fiat, GM Honda, Hyundai, Holden, Jaguar, KIA Lancia, Lexus, Land Rover, Maserati, MINI. Toyota, Opel, rolla-Royce, Ent, Seat, Skoda, Vauxhall, VW, Mercedes-Benz, Peugeot en meer. (Ben met NT510 vergelijkbaar, Mercedes-wordt Benz onlangs toegevoegd)

De scanner wordt verscheept met één vrije software en kan tot vijf voertuigmerken behandelen. Meer software kan op om het even welk ogenblik aan extra kosten worden toegevoegd.

Foxwell NT520 Pro

Foxwell NT520 Pro toont de levende gegevens van voertuigsensoren in tekst en grafiekformaat en staat u toe om zich op om het even welke verdachte of symptoom-specifieke gegevensparameters te concentreren het grafisch voorstellend vermogen geeft u het echte beeld krachtig is van wat in het voertuig gebeurt. U kunt 2 parametergrafieken gelijktijdig bekijken en hen samenvoegen in één coördinaat, zodat kunt u gemakkelijk zien hoe zij elkaar beïnvloeden, voorziend u van het uitvoerigst en functioneel bekijk mogelijk levende gegevens.

Foxwell NT520 Pro

NT520 pro kan niet alleen uw codes lezen, maar het kan componenten, de tests van het looppassysteem, de modules van de programmacontrole ook aandrijven. Lezen van de probleemcodes van uw voertuig is gemakkelijk, maar zonder levende gegevens, tweerichtingscontroles en andere speciale functies, kunt u niet genoeg informatie hebben om het probleem vast net te krijgen het toestaat u om het aftastenhulpmiddel te gebruiken activeert of temporarly een systeem of een component met controleert.
NT520 pro, wordt de controle van elektronische componenten zoals schakelaars, sensoren, relais & actuators gemaakt tot een eenvoudige taak. besparend uw tijd en loonkosten. Het geeft u de capaciteit om een controleeenheid met nieuwe programmagegevens op te vlammen. Op voorwaarde dat een module kan worden opnieuw gecodeerd. NT520 pro staat voor de codage en de programmering van een module van de vervangingscontrole of het veranderen van eerder opgeslagen onjuiste codage toe zoals de dure fabriekshulpmiddelen.

Foxwell NT520 Pro

In additon heeft het het meest meestal toegang tot het requirede dienstenelement zoals van de van de remdeactivering, aanpassing en dienst de terugstellen.

Foxwell NT520 Pro

Foxwellnt520 Proupdate online:
Met Internettoegang, zult u altijd de recentste insectenmoeilijke situaties, de nieuwe voertuigen, de onlangs toegevoegde parameters en de functionaliteit bij uw vingertoppen hebben. En zij zijn vrij voor het leven oud na uw registratie. Sluit eenvoudig de scanner aan uw computer aan, registreer in de PC-toepassing en klik update. De toepassing doet al werk, die de recentste software syncing aan uw hulpmiddel.

Foxwellnt520 Proontwerp:
Het gemakkelijke maar toch elegante ontwerp van deze scanner werd ontwikkeld door technici voor technici. Maken het duidelijk geschikte toetsenbord, menu-driven verrichting, de kortere weg en de indrukwekkende 2,8 kleurenvertoning samen de scanner uiterst makkelijk te gebruiken

Foxwellnt520 Pro goede kwaliteit:
NT520 pro wordt gebouwd om te duren. Het wordt geconstrueerd om zich tegen effect en schade in het taaie workshopmilieu te verzetten. Een met rubber bekleede koker beschermt uw investering. De veilige pasvorm. het extra hoek opvullen en de het schermbeschermer verzekeren uw aftastenhulpmiddel rond lange tijd zal zijn.
De Functielijst van de Foxwellnt520 Scanner:
 1. Motorcontrole
 2. Het olieterugstellen
 3. EPB (elektroparkrem)
 4. Luchtkussen
 5. OBDII-Diagnose
 6. ABS (het antisysteem van de slotrem)
 7. Automatische transmissie
 8. SAS (de sensorsysteem van de leidingshoek)
 9. ASR (de regelgeving van de versnellingsmisstap)
 10. Lees Codes
 11. Bevries Kadergegevens
 12. Wis Codes
 13. ECU-Informatie
 14. Leef Gegevens
 15. Custumelijst
 16. Actieve Test
 17. Geavanceerde identiteitskaart

De Modellenlijst van het Foxwellnt520 Voertuig:

Na het kopen wordt de kenmerkende scanner online geregistreerd. Één softwaremerk is inbegrepen in de aankoop. U kunt kiezen tussen:
 1. VW/Seat/Audi/Skoda
 2. Au Ford
 3. De EU Ford
 4. BMW
 5. Austin Martin
 6. Ferrari
 7. Maserati
 8. Chrysler/Dodge/Jeep
 9. Fiat
 10. GM
 11. Honda
 12. Hyundai
 13. Mazda
 14. Holden
 15. Land Rover
 16. Opel
 17. Toyota
 18. Porsche
 19. Mercedes-Benz
De kenmerkende scanner kan met kosten door een andere auto worden uitgebreid.

De Gids van de Foxwellnt520 Update:

Foxwell NT520 Pro

De scanner kan worden bijgewerkt om te houden u blijft huidig met de recentste ontwikkeling van diagnose. Deze sectie illustreert om uw scanner te registreren en bij te werken.
Om uw scanner bij te werken, te volgen gelieve de drie stappen zoals hieronder:
Step1: Verkrijg een FOXWELL-identiteitskaart.
Step2: Registreer het product met het productserienummer en het productwachtwoord.
Step3: Werk het product door de updatetoepassing FoxScanner bij.

FoxScanner kunnen gebruiken, moet PC of laptop aan de volgende minimumvereisten voldoen:
● Verrichtingssysteem: Win98/NT, win ME, Win2000, Win XP, UITZICHT en Windows 7.
● Cpu: Intel P Ⅲ of beter
● RAM: 64MB of beter
● Harde schijfruimte: 30MB of beter
● Vertoning: 800*600 pixel, vertoning van de 16 byte de ware kleur of beter
● Internet Explorer 4,0 of nieuwer

NOTA: Vóór registratie en het bijwerken, te zorgen gelieve correct uw netwerkwerken ervoor. Als u reeds een Foxwell-identiteitskaart hebt gehad, klik enkel het Teken in verbinding bij het hoogste recht van de website aan login. Alternatief, bezoek onze plaats www.foxwelltech.com en ga de Productpagina. Vind uw productmodel en klik het om het productprofiel te bekijken. Selecteer Downloadlusje om het PC-toepassingsdossier te downloaden. Gelieve te verwijzen tot 10.1.2 voor details.
Foxwellnt520 Specificaties:

Vertoning: Backlit, 2,8“ TFT het kleurenscherm
Werkende Temperatuur: 0 aan 60°C (32 aan 140°F)
Opslagtemperatuur: -20 aan 70°C (- 4 aan 158°F)
Externe Macht: 8 tot 18 die V via voertuig worden verstrekt
Afmetingen: 200*100*38MM (L*W*H)
Opslagtemperatuur: - 20 aan 70°C (- 4 aan 158°F)
Afmetingen: 145*94*32MM
Kleurenvak: 220*85*165MM
Gewicht: 0.9KG
PCS/CTN: 30PCS
Weight/CTN: 27KGS
CTN MEAS: 456*442*515MM
Het pakket omvat:

1pc x Hulpmiddel van het het Multisysteemaftasten van NT520 het Pro
1pc x Hoofd16pin-kabel
1pc x de Gids van de Gebruiker
1pc x Geheugenkaart
1pc x USB-Kabel
1pc x het Nylon draagt Zak

Contactgegevens:

Whatsapp: +86-13480159018
Leef Steun: Praatje met ons online
E-mail: tina@pro-diagtool.com
Skype: oneflysky

Contactgegevens
Tina Lee

Telefoonnummer : 86 13026631343

Wat is er aan de hand? : +8613026631343