Bericht versturen
products

GM MDI 2 de Veelvoudige Kenmerkende Steun WIFI van het Interface Auto Kenmerkende Hulpmiddel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Best Price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: TT/Paypal/het Gram van Western Union /Money
Levering vermogen: Op voorraad
Gedetailleerde informatie
Type: auto kenmerkende machine kleur: Als foto
spanning: 12V Toepasselijk model: GM
Garantie: 1 jaar
Hoog licht:

Auto kenmerkende hulpmiddelen

,

het hulpmiddel van het xtoolaftasten


Productomschrijving

GM MDI 2 wordt gebruikt door professionele technici als hulp in het diagnostiseren van en het herstellen van automobiel elektro en elektronische systemen. MDI 2 wordt ontworpen om het voertuig aan een de computertoepassing van gastheerpc aan te sluiten, die dan door MDI 2 voor gegevensoverdracht en het Elektronische herprogrammeren van (ECU) van de Controleeenheid functioneert.

GM MDI 2 de Veelvoudige Kenmerkende Steun WIFI van het Interface Auto Kenmerkende Hulpmiddel

De Beschrijving van GM MDI 2

Veelvoudige Kenmerkende Interface 2 (MDI 2) wordt gebruikt door professionele technici als hulp in het diagnostiseren van en het herstellen van automobiel elektro en elektronische systemen. MDI 2 wordt ontworpen om het voertuig aan een de computertoepassing van gastheerpc aan te sluiten, die dan door MDI 2 voor gegevensoverdracht en het Elektronische herprogrammeren van (ECU) van de Controleeenheid functioneert.

De nieuwste pc-based Veelvoudige Kenmerkende Interface van GM (MDI 2) biedt verhoogde verwerkingscapaciteit, veiligheid, en snellere programmeringssnelheden op Globale A en toekomst aan
Globale B-voertuigen.

MDI 2 steunt kenmerkende toepassingen: GDS 2, het Kenmerkende Hulpmiddel van de Gegevensbus, en Tech2Win. Het steunt ook pas-Pass-Thru de programmering van toepassingen: TIS2Web-SPS. Het vervangt de eerste generatie MDI, in 2007, voor pas-Pass-Thru programmering op de huidige modellen dat van GM wordt geïntroduceerd. MDI 2 is compatibel met eerdere versies, zodat kan het worden gebruikt om pas-Pass-Thru programmering op alle die voertuigen te presteren sinds 1996 door middel van de J1962-schakelaar worden gebouwd gebruikend een DLC-kabel. De verbinding tussen MDI 2 en PC kan via standalone (USB) en het het handel drijvennetwerk (CAT5) worden verwezenlijkt.

De Eigenschappen van GM MDI 2

● Gebruikt nieuw, compenseren de veiligere Typeb schakelaar en de Grond Mislukkingsbescherming. Een getelegrafeerde verbinding wordt geadviseerd voor langere programmeringsgebeurtenissen.
● MDI 2 wordt aangedreven van de voertuigbatterij via de DLC-Kabel. Het kan ook over USB worden aangedreven om ingebouwde programmatuurupdates uit te voeren slechts gebruikend een PC.
● Gebruik USB 2,0 voor snellere ingebouwde programmatuurdownloads in plaats van een afzonderlijke AC voeding.
● De DLC-kabel is tweemaal zolang de vorige kabel en verbindt bij de bovenkant, makend het gemakkelijker te gebruiken. De kabel verbindt slechts met MDI 2.

Het Pakketlijst van GM MDI 2

1pc x MDI-apparaat
1pc x DLC-Kabel SAE J1962
1pc x 10 voet. USB A aan de Kabel van USB B
1pc x Ethernet-Kabel

GM MDI 2 de Veelvoudige Kenmerkende Steun WIFI van het Interface Auto Kenmerkende Hulpmiddel 0

GM MDI 2 de Veelvoudige Kenmerkende Steun WIFI van het Interface Auto Kenmerkende Hulpmiddel 1

Contactgegevens
Tina Lee

Telefoonnummer : 86 13026631343

Wat is er aan de hand? : +8613026631343